Centre Hospitalier de l'Université de Montréal (CHUM) Superhospital Selects XECAN MOSAIQ Facial Recognition
Sep
6
12:30 PM12:30

Centre Hospitalier de l'Université de Montréal (CHUM) Superhospital Selects XECAN MOSAIQ Facial Recognition


Het Canadese superziekenhuis CHUM in Montreal kiest XECAN's Face ID Safety Solution als onderdeel van zijn time-outprotocol voor klinische behandelingen voor radiotherapie-behandelingen in hun gloednieuwe kankercentrum. De afdeling Radiotherapie van CHUM heeft 10 behandelkamers. De implementatie zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2020 worden voltooid.

Na jarenlange evaluatie van verschillende technologieën op de markt, heeft CHUM de Xecan slimme MOSAIQ gezichtsherkenningstechnologie gekozen. XECAN's Smart Face ID-oplossing zal worden geïntegreerd met Mosaiq, de elektronisch medisch dossier van de centra om de MOSAIQ patiëntveiligheidsvergrendeling te wissen. , De technologie zorgt voor het hoogste niveau van patiëntveiligheid dat momenteel op de markt beschikbaar is. De unieke technologie van Xecan zorgt ook voor verhoogde workflow-efficiëntie en een positievere patiëntervaring.

Om Xecan / Mosaiq-compatibiliteit te garanderen, heeft Xecan een Vendor Interoperability Program-overeenkomst met Elekta gesloten. Volgens deze overeenkomst heeft Xecan zijn component voor patiëntverificatie opnieuw ontworpen en opnieuw ontwikkeld op basis van het Elekta PatientVerify-platform dat beschikbaar is in versie 2.6 en hoger. Hierdoor kan Xecan de gestandaardiseerde Elekta-basis gebruiken voor verificatie van de patiëntveiligheid, die volledig wordt ondersteund door de standaardreleases van Elekta.

View Event →
C-RAD en XECAN kondigen strategische ontwikkeling en verkoopsamenwerking aan
Feb
8
1:00 PM13:00

C-RAD en XECAN kondigen strategische ontwikkeling en verkoopsamenwerking aan

fHet ontwikkelingswerk begint onmiddellijk met een team van beide bedrijven en zal in verschillende fasen worden uitgevoerd. Naar verwachting zal in het tweede kwartaal van 2019 een eerste versie van het product worden gepresenteerd. De XECAN-technologie zal volledig worden geïntegreerd in het c4D-softwareplatform van C-RAD. C-RAD en XECAN hebben ook een distributieovereenkomst getekend die C-RAD de verkooprechten van het product op belangrijke markten verleent. C-RAD richt zich op nieuwe klanten, maar biedt ook een naadloos upgradepad voor klanten die al zijn uitgerust met C-RAD-technologie.

"Meer en meer stralingsklinieken zijn op zoek naar een volledige oplossing voor patiëntveiligheidsbeheer", zegt Bin Yang, Ph.D, CEO van XECAN, "XECAN wilde de juiste partner vinden om mee samen te werken om aan de behoeften van de markt te voldoen. We zijn zeer verheugd om met C-RAD te werken; de gecombineerde kracht van beide bedrijven zal niet alleen onze beide productlijnen uitbreiden, maar ook de kwaliteit van onze diensten verbeteren. ” “We zijn verheugd om de samenwerking met XECAN aan te gaan. Deze nieuwe partner heeft een zeer sterke technologische expertise, terwijl C-RAD een zeer aantrekkelijk softwareplatform heeft met een hoge mate van integratie voor het automatiseren van klinische workflows en een wereldwijde verkooporganisatie om de nieuwe producten in grote markten te commercialiseren. ”Zegt Tim Thurn, CEO en President van C-RAD AB: "Het is de eerste stap om ons aanbod te verbreden en tegelijkertijd onze waardepropositie te versterken op het gebied van zeer nauwkeurige patiëntpositionering."

View Event →