wrist.jpg

Xecan Barcode ID

Geïntegreerd en kosteneffectief

Barcodekaarten voor gezondheidszorg of papieren polsbandjes van ziekenhuizen worden nog steeds veel gebruikt in ziekenhuizen voor patiënt-, procedure- en medicatieverificatie. Ze hebben normaal de naam van de patiënt, de geboortedatum en het elektronische medische dossier. Verpleegkundigen en ander personeel in de gezondheidszorg verifiëren ze op het punt van zorg. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en kost bijna niets.

Om barcodescannen robuuster en betrouwbaarder te maken, heeft Xecan uiterst betrouwbare scansoftware ontwikkeld die naadloos is geïntegreerd in de elektronische medische dossiersystemen van de kliniek en in real-time klinische weergaven. Xecan breidt dit soort ID's effectief uit naar de hulpmiddelen voor het volgen van patiënten om de workflow van de kliniek verder te verbeteren.

Als een ziekenhuis al op barcode gebaseerde ID's heeft, zal Xecan deze normaal gesproken opnieuw gebruiken of hun gebruik uitbreiden om de workflow van de kliniek en de patiëntveiligheid te verbeteren. Indien nodig kan Xecan ook barcode-ID's afdrukken voor gebruik in het ziekenhuis als ziekenhuizen deze nog niet hebben.

 
Xecan barcodescanner

Xecan barcodescanner