banners_chemo.jpg

Xecan Chemotherapy

Wat is Xecan-chemotherapie?

Xecan Chemotherapie is ontwikkeld op basis van de Xecan Radiotherapie-oplossing. Daarom omvat het de volgende vier modules: Smart Reception, Smart Exam Room en Whiteboards voor patiëntentracking, Smart Medication Verification en Clinic Analytics Reporting.

Aangezien chemoklinieken veel drukker zijn, is het effectief beheren van de workflow en patiëntveiligheid in een chemokliniek niet eenvoudig. In de drukke klinische omgeving van vandaag kunnen langere wachttijden en een uitdagende workflow de patiëntervaring frustreren. De slimme chemotherapie-oplossing van Xecan kan de wachttijden van de patiënt aanzienlijk verkorten, de patiëntervaring verbeteren en de klinische doorvoer verbeteren door zich uniek te concentreren op whiteboards voor wachten en bellen met chemotherapie en whiteboards voor Chemo Chair Management.

In de Xecan slimme kliniek worden patiënten geïdentificeerd en gelokaliseerd met barcode of biometrische verificatie die is gekoppeld aan hun informatie in het elektronische medische archiefsysteem van het ziekenhuis. Terwijl de patiënt zich door de kliniek verplaatst van de wachtruimte naar de behandelstoel, wordt de status van de patiënt en de behandelstoel continu bijgewerkt en weergegeven op whiteboards van de kliniek. Het klinische team weet welke stoelen klaar zijn voor nieuwe patiënten en welke nog bezet zijn. Een dergelijke hoge mate van nauwkeurigheid bij het volgen en toewijzen is om de efficiëntie te waarborgen en de kwaliteit van de zorg te maximaliseren. De Xecan chemotherapie-oplossing heeft de volgende vier unieke componenten:
 

Xecan Chemotherapie Whiteboard voor wachten en bellen van patiënten

In de wachtruimte kunnen patiënten hun individuele wachtstatus bekijken op een whiteboard op de luchthaven. Het wordt weergegeven in de volgorde van de afspraaktijd van de patiënt, zodat patiënten een duidelijk idee hebben hoelang ze in het gebied zullen wachten. Zodra patiënten klaar zijn om te worden behandeld, in plaats van ze persoonlijk te zoeken zoals in bestaande klinieken van vandaag, kan het klinische personeel hen op de hoogte brengen via het slimme whiteboard door op de verkorte naam van een patiënt te klikken met een specifieke behandelkamer en stoelnummer.

 
 

Xecan Chemotherapie Stoelmanagement Whiteboard

Met Xecan Chemotherapie wordt alle informatie over de gebruiksstatus van de chemostoel in realtime weergegeven op een klinisch whiteboard. Door de patiëntlocatie en stoelstatus in realtime op het whiteboard te kennen, weet het klinische team welke stoelen klaar zijn voor nieuwe patiënten en welke nog bezet zijn. Een dergelijke hoge mate van nauwkeurigheid bij het volgen en toewijzen zorgt voor efficiëntie en maximale zorgkwaliteit.

 
 

Verificatie van patiënten en chemotherapie

Net voordat de toediening van het geneesmiddel begint, worden de naam en het ID van de patiënt weergegeven op een pc die aan de stoel is bevestigd. Wanneer de verpleegkundige de medicatie komt toedienen, zal hij of zij eerst controleren of de patiënt-ID overeenkomt met de ID op de chemomedicijnen samen met specifieke opmerkingen bij de installatie. Deze verificatie, samen met instructies, verbetert de patiëntveiligheid en zorgkwaliteit aanzienlijk.

Kortom, de Xecan-chemotherapie zal naar verwachting de wachttijd van de patiënt verkorten en de doorvoer met hetzelfde aantal medewerkers met 50% verbeteren, met een veel verbeterde patiëntveiligheid en een gunstiger patiëntervaring.