faceIDandMachine.jpg

Xecan Face ID

Geavanceerde gezichtsherkenning op basis van tablet

Met een extreem lage valse acceptatie (FAR) en valse afwijzing (FRR), werd het XECAN-gezichtsherkenningsalgoritme door NIST (National Institute of Standard and Technology) gerangschikt onder de meest accurate algoritmen van de 50 geëvalueerde leveranciers.

Geautomatiseerde gezichtsherkenning heeft unieke voordelen op het gebied van patiëntveiligheid en klinische workflowverbetering. In vergelijking met RFID-technologie heeft dit het voordeel dat patiënten geen RFID-kaarten bij zich hoeven te hebben. Aangezien de gezichtsherkenning zichtbaar licht gebruikt, genereert het een betrouwbaardere identificatie in kleine gebieden, zoals examenruimtes en chemotherapie-stations waar RFID mogelijk overspraakproblemen heeft. In vergelijking met andere biometrische systemen heeft gezichtsherkenning het duidelijke voordeel van hygiënische en aanraakvrije bediening.

Meer dan 60 matchpunten via diepe neurale netwerken.

Meer dan 60 matchpunten via diepe neurale netwerken.

Xecan gezichtsherkenning implementeert gezicht lokalisatie algoritme gebaseerd op geavanceerde meerlagige neurale netwerken. Zeer nauwkeurige resultaten kunnen worden verkregen met complexe verlichting, uitdrukkingen en koprotaties. Het algoritme maakt gebruik van meer dan 60 gezichtsmatchpunten en livestreamanalyse. Daarom is het zeer betrouwbaar. Een opmerkelijk kenmerk van de Xecan-technologie is dat deze alleen een gewone webcamera met een bescheiden resolutie van 1024x768 pixels of een gewone mobiele telefoon gebruikt.

 
 

Xecan Face ID kan worden geïnstalleerd bij de receptie, de examenruimte of de behandelkamer van de kliniek. De mobiele versie kan overal in de kliniek worden gebruikt met een Wi-Fi-verbinding. Zodra een patiënt verschijnt voor een Xecan-desktopcamera of mobiele telefoon. De Xecan Face ID detecteert automatisch zijn / haar aanwezigheid en presenteert een beeldframe om de patiënt naar het cameraframe te begeleiden. De Xecan-gezichtsherkenningstechnologie heeft de volgende kenmerken:

  • Reactietijd van minder dan een seconde

  • Zeer betrouwbare matching

  • 3 voeten detectiebereik

  • Standaard HD webcamera of mobiele telefoon

  • Volledig geïntegreerd met elektronisch medisch dossier-systemen voor ziekenhuizen

  • 10 tweede inschrijvingstijd