banners_PlugandPlay.jpg

Plug&Play


Ingebouwde integratie-adapter

De slimme wedge-technologie van Xec heeft ingebouwde integratie-adapters voor verschillende elektronische medische registratiesystemen in de kliniek. De slimme wedge maakt eenvoudige Xecan-implementatie in de kliniekomgeving mogelijk. Elke identificatie of slimme tracking kan het grootste voordeel bieden als het effectief kan worden geïntegreerd met bestaande workflow of elektronische medische dossiersystemen. Xecan-technologie werkt samen met Windows-toepassingen en componenten op laag niveau. Daarom vereist de slimme wedge van Xecan geen of zeer minimale wijzigingen in de bestaande elektronische medische dossiersoftware van de kliniek.


XECAN is Cloud-compatibel

Verkopers van elektronische medische dossiers zijn begonnen met het implementeren van cloudgebaseerde versies voor klinieken. Deze op Citrix gebaseerde systemen hebben hun unieke functies die moeten worden aangepakt om volledige compatibiliteit te garanderen. Daartoe is de oplossing van XECAN gebouwd met speciale adapters om te werken met cloudgebaseerde elektronische medische registratiesystemen.

Eenvoudige implementatie in echte wereldklinieken

Aan de real-world kliniek workflow en patiëntveiligheidsbehoeften kan niet eenvoudig worden voldaan door slechts één type identificatie. Aangezien Xecan ingebouwde ondersteuning heeft voor bijna alle ID- en elektronische medische dossierintegraties, is het voor klinieken gemakkelijk om slimme Xecan-technologie in hun klinieken aan te passen.