palm.jpg

Xecan Palm ID

Palm Scan Verificatie

Palm scan technologie is een van de biometrische technologieën die het meest algemeen wordt aanvaard door patiënten en zorgverleners, omdat het patiënten met een hoge nauwkeurigheid identificeert en voor patiënten gemakkelijk te gebruiken en te accepteren is. Het duurt ongeveer tien seconden om de handpalm van een patiënt in te schrijven. Het palm scan van elke patiënt is uniek en stabiel gedurende zijn / haar leven. Daarom kunnen de registratiegegevens worden gebruikt voor verificatiedoeleinden gedurende de levensduur van een patiënt.

 
 

Xecan integreert het palm scan van de patiënt in zijn Smart Oncology Solution. Wachtrijen van de patiënt en het openen van de behandelkaart kunnen worden geïnitialiseerd door zowel RFID als biometrische patiëntidentificatie. Tijdens de aanmeldingssessie van de patiënt wordt het unieke palm scan van een patiënt vastgelegd. Het proces duurt minder dan een minuut. Het aderpatroon onder de huid in de palm is uniek voor elke persoon en verandert niet in de loop van iemands leven, waardoor het ideaal is voor het identificeren van een persoon.

Het geavanceerde software-algoritme verwerkt het aderpatroon van de patiënt om een gecodeerd en beveiligd digitaal bestand te maken dat is gekoppeld aan het elektronische medische registratiesysteem (ARIA of MOSAIQ). In tegenstelling tot andere vormen van biometrische technologie is de palm scan een robuust systeem dat onder het huidoppervlak scant en een hoge tolerantie vertoont met betrekking tot huidoppervlakproblemen zoals droogheid, ruwheid, vocht of littekens.

De Xecan PalmScan-app kan alleen of in combinatie met de slimme RFID-technologie worden geïmplementeerd. Wanneer het alleen wordt ingezet, biedt dit het voordeel van een lanyard / kaartvrije werking. Aan de andere kant biedt het RFID-systeem voordelen van automatisering, patiëntvolgsysteem en accessoire-verificatie. Het gecombineerde systeem levert maximale patiëntveiligheid, efficiëntie en klinische automatisering met volledige dekking van regelmatige, onregelmatige of follow-up patiëntbezoeken.