banners_logo.jpg

“Interdisciplinaire kankerdienst (SIC) in het Riviera Chablais ziekenhuis in Zwitserland is een dienst die zich aansluit bij oncologie en radiotherapie. Het is een complete papierloze service die het Medical Electronic Record Elekta Mosaiq gebruikt om alle patiëntinformatie te delen. Vanaf het begin waren onze doelstellingen het optimaliseren van de klinische workflow en de veiligheid van de patiënt; het is een reden waarom we voor de gezichtsherkenningstechnologie van XECAN hebben gekozen. Die technologie voldoet aan onze eisen; eenvoudig, efficiënt, betrouwbaar en verbeteren van de patiëntveiligheid. Het systeem wordt door de patiënt goed geaccepteerd en stelt ons in staat om de patiënt in de service te volgen. Ook het gebruik van RFID-lezers in de simulatieruimte voor radiotherapie en in de behandelkamer is een eenvoudige manier om alle accessoires te documenteren die worden gebruikt voor de behandeling van elke patiënt. Die add-on is een verbetering voor de patiëntveiligheid en vermindert de stress van het personeel. Op dat punt kunnen medewerkers meer tijd met de patiënt doorbrengen, wat positief is voor iedereen. "

 — Dr Marc Pachoud, Chief Medical Physicist @ Riviera Chablais Hospital, Switzerland

““Het Smilow Cancer Hospital in het Yale New Haven Hospital heeft patiëntveiligheid als onze hoogste prioriteit.

Onze implementatie van de Xecan RFID-applicatie heeft een extra veiligheidslaag toegevoegd. Actieve verificatie van de juiste patiënt naar het juiste behandelplan helpt het potentieel voor menselijke fouten te elimineren. De visuele en hoorbare waarschuwingen bij elke afwijking dienen ook om onze patiënten te betrekken bij de veiligheidscontrole, waardoor de patiëntervaring wordt verbeterd.

Door samen te werken met het Xecan-ontwikkelingsteam konden we het klinische segment van de applicatie verbeteren, wat resulteerde in verhoogde klinische efficiëntie en optimalisatie door gegevensrapportage. Ons werk is op dit gebied aan de gang en het Xecan-team heeft uitzonderlijk hard gewerkt om de gegevens aan te passen aan onze voortdurende specificaties.

We hebben onze klinische workflows verbeterd door het gebruik van webgebaseerde elektronische whiteboards. Web-gebaseerde toegang tot real-time klinische workflow biedt ons artsenteam meer flexibiliteit met hun schema's, omdat zij op afstand kunnen identificeren waar hun patiënten zich in het ontmoetingsproces bevinden.

In samenwerking met het Xecan-team hebben we met succes een aangepast product ontwikkeld dat de patiëntveiligheid heeft verbeterd en waarmee we klinische workflows kunnen optimaliseren, wat resulteert in een verbeterde patiëntervaring."

 — Shelley Jolie RN, BSN, CORLN, CNML, Nurse Manager, Department of Radiation Oncology, Smilow Cancer Hospital  @ Yale New Haven Hospital

"Op de afdeling radiotherapie van het Vastmanlands Ziekenhuis, Vasteras, zochten we naar een geautomatiseerd systeem voor het inchecken van de patiënt voor hun dagelijkse behandeling. We kwamen erachter dat Xecan kon hebben wat we zochten. Het probleem was dat we een drop-in systeem gebruikten en het Xecan-systeem kon dat niet aan. Hoe dan ook, de vertegenwoordiger van Xecan kwam naar ons in Zweden en we hadden een discussie over hoe het probleem op te lossen. Xecan besloot om te proberen hun systeem te veranderen om aan onze eisen te voldoen. Na enkele weken van samenwerking, we hadden de eerste versie van het systeem in gebruik. Sinds enkele maanden hebben we het systeem verbeterd van wat we dag na dag hebben geleerd, en vandaag hebben we een uitstekend systeem dat echt helpt bij de logistiek van de dagelijkse behandelingen en veel bespaart tijd. Samen met dit alles hebben we ook een systeem gekregen dat ervoor zorgt dat we de verkeerde patiënt niet behandelen en dat elke patiënt de juiste accessoires voor zijn behandeling heeft. De patiëntveiligheid heeft een bijna ultiem niveau bereikt. "

— Sture Eklund, Chief Medical Physicist,  Hospital Vasteras, Sweden

 

“De Palm-scantechnologie voor patiënten van Xecan is een geweldige manier om de stroom van een afdeling en vooral de patiëntveiligheid te observeren. Palm scanning-technologie elimineert alle menselijke fouten bij het identificeren van patiënten in behandelkamers. Het gebruik van RFID-lezers in de kamer is ook een eenvoudige manier om de accessoires te documenteren die worden gebruikt voor de behandeling van elke patiënt. Het is overal een geweldig onderdeel voor patiëntveiligheid. ”

— Mike Ahern, RT(T), Boston VA Medical Center

 

“Er zijn fouten op andere plaatsen in het land geweest en RFID elimineert die risico's. Het is gemakkelijk te gebruiken en stelt ons in staat menselijke fouten uit de vergelijking te verwijderen. We willen ervoor zorgen dat we zo persoonlijk mogelijk blijven en individuele zorg bieden aan onze patiënten. Maar het is ook belangrijk om te investeren in technologie waarmee we zo ultramodern mogelijk kunnen blijven om absoluut zo veilig mogelijk te zijn. Dat hebben we gedaan met deze technologie. "

— Harold Joseph Barthold, MD, BIDH Plymouth

 
"Met deze technologie kan de RFID-lezer het unieke signaal van de patiënt in de kamer detecteren. Met de computer hebben we geen toegang tot het dossier van een andere patiënt terwijl er een andere patiënt in de kamer is. "

— Claire Fung, M.D., Director of Radiation Oncology at BIDH Plymouth

 

“Voordat het RFID-systeem van kracht was, zouden we de patiënt moeten vragen om drie vormen van identificatie te produceren om deze goed te matchen met hun behandelplannen. Na een eerste registratie wordt de identificatie van de patiënt in één stap automatisch geverifieerd. Dit geeft ons meer tijd om met patiënten te praten over dingen die gaande zijn in hun leven, waardoor ze zich meer op hun gemak voelen. We zijn zo blij met de vooruitgang dat we er al aan denken om het RFID-systeem uit te breiden naar andere delen van het ziekenhuis met mogelijk personeel en radiologie-accessoires ”.

— Natalie Campbell, Department manager, BIDH Plymouth

 

"RFID is eenvoudig te leren en te implementeren in de klinische setting, en er zijn veel voordelen. Bovenal heeft RFID-technologie het potentieel om de veiligheid van de patiënt te vergroten, en dit is altijd een stap in de goede richting ”.

— Tracey Clark, R.T.(T), Norris Cotton Cancer Center Keene, New Hampshire

 

 ”Patiëntveiligheid is onze topprioriteit. Door alle handmatige interventie te elimineren om automatisch de behandelingskaart te openen voor de patiënt die de procedurekamer binnengaat, kunnen we er zeker van zijn dat we de ‘juiste patiënt, juiste locatie’ hebben bij elke afzonderlijke behandelingssessie. Een volledig geïntegreerde RFID-elektronische oplossing voor medische dossiers betekent een substantiële verbetering van de patiëntveiligheid. Onze testen tot op heden hebben aangetoond dat het systeem zeer robuust is ”.

— Per Halvorsen, Director of Medical Physics, Alliance Oncology LLC 

"Alliance Oncology beschouwt veilige patiëntenbehandeling als een topprioriteit en in het moderne tijdperk van radiotherapiebehandeling gebruiken we een verscheidenheid aan systemen om nauwkeurige, hoogwaardige zorg te bieden. In een poging om verder te gaan dan de conventionele instrumenten in andere faciliteiten, hebben we ontwikkeld een relatie met XECAN om de mogelijkheden van ons elektronisch medisch registratiesysteem uit te breiden. Met de RFID-tools die XECAN ons heeft helpen implementeren, hebben we ons systeem versterkt om te zorgen dat patiënten op de hele afdeling beter worden geïdentificeerd, met name tijdens de behandeling met de lineaire versneller Begin 2010 hebben Alliance en XECAN een plan ontwikkeld om RFID te gebruiken als hulpmiddel voor het identificeren van patiënten en het koppelen van die identificatie aan de elektronische medische dossiers die aanwezig zijn bij Commonwealth Newburyport Cancer Center. Tijdens de samenwerking heeft XECAN aan alle verwachtingen voldaan of deze overtroffen door oplossingen te ontwikkelen. ruim voor op schema en beschikbaar tijdens alle uren van clini cal operatie om ervoor te zorgen dat de oplossingen correct werkten. Bin, Barney en het hele XECAN-team hebben gedurende het hele proces uitstekende klantenondersteuning geboden. Alliance is nu gepositioneerd om RFID in een breder scala van onze faciliteiten te implementeren. Aangezien de elektronisch medisch dossier een meer integraal onderdeel van de gezondheidszorg wordt, zijn tools zoals het RFID-systeem dat XECAN samen met Alliance heeft ontwikkeld, van essentieel belang. Op persoonlijk vlak voel ik me erg gelukkig dat ik deel heb uitgemaakt van de ontwikkelingsinspanningen en kijk ik ernaar uit om te zien dat het RFID-
elektronisch medisch dossier systeem optimaal wordt benut. "

— Bruce Crawford, Senior Medical Physicist, Commonwealth Newburyport Cancer Center, MA

"Stralingsveiligheid is een belangrijk aandachtspunt in stralingsoncologie. Alliantie Oncologie die samenwerkt met XECAN we hebben dit zeer belangrijke probleem in onze klinieken kunnen aanpakken. We kunnen garanderen dat we elke keer de juiste kaart en de juiste patiënt hebben. Alliance Oncology streeft ernaar de beste patiëntenzorg voor al onze patiënten. Bij het uitleggen van het gebruik van de RFID-lanyards aan onze patiënten, komt er een glimlach van geruststelling over hun gezicht wetende dat wij hier bij Alliance Oncology de extra stappen hebben genomen om de nauwkeurigheid van hun behandeling te garanderen en Het gebruik van de RFID-technologie kan ook helpen bij het identificeren van workflow-problemen in de kliniek, wat op zichzelf kan zorgen voor een betere patiëntenervaring. Bij het toevoegen van het voordeel van activabeheer aan uw bedrijf, is het moeilijk om te argumenteren waarom wil deze technologie niet geïmplementeerd hebben. Mijn ervaring met XECAN is prettig en moeiteloos geweest. Ze hebben elk doeldoel overtroffen, al onze suggesties en im plementeerde hen. Ze hebben 24 uur per dag ondersteuning geboden tijdens de implementatie. Ik zou XECAN aanbevelen aan elke kliniek, ziekenhuis of bedrijf om hen te helpen hun behoeften te beantwoorden. "

— Tammy Miron RTT, Site Administrator, Commonwealth Newburyport Cancer Center, MA