Back to All Events

Centre Hospitalier de l'Université de Montréal (CHUM) Superhospital Selects XECAN MOSAIQ Facial Recognition


Het Canadese superziekenhuis CHUM in Montreal kiest XECAN's Face ID Safety Solution als onderdeel van zijn time-outprotocol voor klinische behandelingen voor radiotherapie-behandelingen in hun gloednieuwe kankercentrum. De afdeling Radiotherapie van CHUM heeft 10 behandelkamers. De implementatie zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2020 worden voltooid.

Na jarenlange evaluatie van verschillende technologieën op de markt, heeft CHUM de Xecan slimme MOSAIQ gezichtsherkenningstechnologie gekozen. XECAN's Smart Face ID-oplossing zal worden geïntegreerd met Mosaiq, de elektronisch medisch dossier van de centra om de MOSAIQ patiëntveiligheidsvergrendeling te wissen. , De technologie zorgt voor het hoogste niveau van patiëntveiligheid dat momenteel op de markt beschikbaar is. De unieke technologie van Xecan zorgt ook voor verhoogde workflow-efficiëntie en een positievere patiëntervaring.

Om Xecan / Mosaiq-compatibiliteit te garanderen, heeft Xecan een Vendor Interoperability Program-overeenkomst met Elekta gesloten. Volgens deze overeenkomst heeft Xecan zijn component voor patiëntverificatie opnieuw ontworpen en opnieuw ontwikkeld op basis van het Elekta PatientVerify-platform dat beschikbaar is in versie 2.6 en hoger. Hierdoor kan Xecan de gestandaardiseerde Elekta-basis gebruiken voor verificatie van de patiëntveiligheid, die volledig wordt ondersteund door de standaardreleases van Elekta.