Back to All Events

l'Université de Montréal (CHUMMA) XECAN MOSAIQ Yüz Tanıma'yı seçti

Montreal'deki Kanada süper hastanesi CHUM, yeni Kanser Merkezinde Radyasyon Onkolojisi tedavileri için klinik tedavi zaman aşımı protokolünün bir parçası olarak XECAN'ın Face ID Security Solution'ı seçti. CHUM Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı 10 tedavi odasına sahiptir. Uygulamanın 2020 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.

CHUM, pazardaki çeşitli teknolojileri değerlendirdikten sonra, Xecan'ın akıllı MOSAIQ yüz tanıma teknolojisini seçti. XECAN'ın Smart Face ID çözümü, MOSAIQ hasta emniyet kilidini temizlemek için elektronik tıbbi kayıt merkezleri olan Mosaiq ile entegre olacak. Teknoloji bugün piyasada mevcut olan en üst düzey hasta güvenliğini sağlayacaktır. Xecan’ın benzersiz teknolojisi ayrıca daha yüksek iş akışı verimliliği ve daha olumlu bir hasta deneyimi sağlar.

Xecan / Mosaiq uyumluluğunu sağlamak için, Xecan, Elekta ile bir Satıcı Birlikte Çalışabilirlik Programı Anlaşması'na girdi. Bu anlaşmaya göre, Xecan Elekta PatientVerify platformuna, sürüm 2.6 ve daha yüksek olana dayalı hasta doğrulama bileşenini yeniden tasarladı ve yeniden tasarladı. Bu, Xecan'ın Elekta standart versiyonları tarafından tamamen desteklenen, hasta güvenliği doğrulaması için standartlaştırılmış Elekta tabanını kullanmasını sağlar

.